5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas evgin pozisyon anında bapnın muhtemel olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Bunlar gibi beşer trafiğinin aşkın ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki bünyelarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları devlet izni alabilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin mütenasip ruhsat olmadan dışarıdan harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında sahabet sağlamaz ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın kesifı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara iyi olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + şube seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında Yangın Kapısı kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

 Fonksiyonel evetğu denli bezemeli layihamlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, müstacel çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine Yangın Kapısı ve yangın kapısı renklerine oranlı olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Report this wiki page